I 2017 blev Scandidact eneforhandler af RealityWorks' sortiment i de nordiske lande - herunder også den populære RealCare Baby®. Et øget fokus på forældreevne og familieplanlægning har allerede gjort RealCare Baby® til et populært læringsredskab.

Scandidact er en moderne virksomhed med tre forretningsområder. Vores kunder er primært danske, men vi eksporterer også vores produkter globalt. Vores mål er, og har altid været, at levere og servicere kvalitetsprodukter, hvor design og brugervenlighed går op i en højere enhed. Vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, der kan komplementere vores nuværende. Har du en ide eller produkt der kunne være interessant, så kontakt os derfor gerne.

Naturfag: Scandidact har siden 1969 været aktør på dette marked, hvor vi leverer til offentlige institutioner, industri og private.

Bioscience: Dette forretningsområde kom til i 1972. Her sælger vi forskningsudstyr til det offentlige, samt førende danske virksomheder og forskningsenheder.

Sundhed: Er det nyeste område. Det blev etableret i 2002. Her er kernekompentencen anatomiske modeller og simulatorer, der afsættes indenfor det offentlige og i private virksomheder.

Lidt historie.
Scandidact blev etableret i 1969 af konservator Ole Nielsen, og beskæftigede sig med salg af undervisningsmaterialer - primært til biologi - på alle niveauer fra børnehaveklasse til gymnasium, til tekniske skoler, naturskoler, hospitaler og universiteter, samt private virksomheder. Han drev virksomheden med succes og overdrog i maj 2011 sit livsværk til nye ejere.